lauantai 16. lokakuuta 2010

Vuoden Hääkuva 2010 -kilpailu


Puuterirakkautta toi kunniamaininnan (2.sijan) Vuoden Hääkuva 2010 -kilpailun studiosarjassa. :-DDD
Kuvan pari Katja ja Matias Kentala vihittiin ystävänpäivänä 2010.

Valtakunnallisessa hääkuvakilpailussa kisaavat Suomen parhaat muotokuvaajat keskenään ja kilpailu onkin hyvä läpileikkaus tämän päivän hääkuvasta. Tänä vuonna kilpailussa mukana oli ennätysmäärä teoksia, 332 kuvaa osallistui kilpailuun joista 9 palkittiin. Kilpailussa on kolme sarjaa: miljöö, studio ja fantasia. Jokaisesta sarjasta palkitaan voittajan lisäksi kaksi kunniamainittua kuvaa (2. ja 3. sija). Kokonaiskilpailun Vuoden Hääkuva -tittelin voittaa näiden sarjavoittajien kesken valittu kuva.

Tänä vuonna kokonaiskilpailun ja Vuoden Hääkuva 2010 -tittelin voitti Suvi Roiko, Studio Suvi Roiko tampereelta kuvallaan "Hetken Taikaa".

Tänä vuonna kilpailun järjestivät yhteistyössä Editus, Eirikuva ja Nikon Nordic. Kuvia arvostelevassa raadissa olivat HÄÄT-lehden, Eirikuvan ja Nikon Nordicin edustajien lisäksi ammattivalokuvauskoulutuksen grand old man Matti J. Kaleva.
Kilpailun tarkoituksena on edistää suomalaisen häämuotokuvauksen kehitystä ja tehdä alan taitavimpien osaajien työtä tunnetuksi suomalaiselle yleisölle.

Kaikki palkitut kuvat ovat esillä Helsingin messukeskuksessa 15. - 17.10.10 Häät ja Rakkausmessuilla, Eirikuvan osastolla sekä
uudessa HÄÄT-lehdessä.

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu